Volvo Penta Center

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Van der Veer en Brinks uw Volvo Penta Center

Van der Veer en Brinks staat voor u klaar als Volvo Penta Center. Bij ons kunt u terecht voor vragen over onderhoud en onderdelen, maar ook voor vragen over corrosie van metalen. Dit kan namelijk zorgen voor serieuze en kostbare schade aan bijvoorbeeld schroeven, schroefassen, roeren, heckdrives, saildrives, IPS-drives, rompen en andere onderdelen die gemonteerd zijn aan de romp. Het belangrijkste is dat u weet dat wanneer u vragen heeft of wanneer u twijfelt dat u dan bij ons terecht kunt. Onze monteurs kijken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden.

Onderhoud

Het onderhoud van een Volvo Penta kan veel vragen oproepen en daarom is het goed dat u een vaste dealer heeft waar u terecht kunt met vragen. Deze dealer heeft u nu gevonden en een telefoontje of mailtje en wij denken graag met u mee. Gelukkig kunnen wij als dealer ook naar u toe komen wanneer dat gemakkelijker is, maar wij kunnen ook bij ons op eigen locatie werken.

Volvo Penta dealer

Vragen, wij horen graag van u

Het kan zijn dat u ergens tegenaan loopt en geen idee heeft hoe u dat met uw Volvo Penta op moet lossen. Op dat moment is het tijd dat u contact op gaat nemen met uw Volvo Penta Center. Wij staan altijd voor u klaar en onze monteurs weten van aanpakken. Of dat u nu langs komt bij ons of wij komen naar u toe, geen probleem. Wij kijken met u mee, bekijken wat er gaande is en denken mee over een oplossing. Uw probleem is vanaf het moment dat u het ons laat weten ook ons probleem en dat zien wij iedere keer weer als een uitdaging. Wij staan daarom graag voor u klaar om met u mee te denken.

Uw probleem is onze uitdaging

Wij staan voor u klaar als Volvo Penta Center en daarvoor kunt u altijd bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Een fax sturen kan ook naar +31 (0)38 – 3866902. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanderveerenbrinks.com. Het is fijn dat wij u van dienst kunnen en mogen zijn en daarom hopen wij dat u bij vragen niet aarzelt, maar contact met ons opneemt. Onze medewerkers weten veel (wij durven te stellen bijna alles) van de Volvo Penta, uw probleem is daarom onze uitdaging om te zorgen voor een oplossing.